Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zabálni valóan elragadóak az ehető tortadíszek!

Mi az: szemet gyönyörködtető, érzékeket kényeztető: ízes, díszes csoda?A fenti találós kérdés megfejtései az ehető tortadíszek. Mert hogy többen is vannak. 

 

Cukorból, csokoládéból készült finomságok, melyek csak arra várnak, hogy ékesebbé varázsold általuk tortáidat, süteményeidet. Nincs annál jobb érzés, mint amikor egyrészt kreativitásodnak hála szemkápráztató élményben részesítheted környezetedet, vagy azt a személyt, akinek az édes figyelmességet szánod, másrészt amikor a csodálatos kompozíció tagjairól kiderül, hogy ehetőek, mind egy szálig kiélvezhetőek, azaz nem csak a szemeket, hanem az ízlelőbimbókat is keringőzni hívják.

Biztosan te is emlékszel a gyermekkorodból olyan tortákat díszítő elemekre, melyek nagyon jól néztek ki, emelték az események fényét, és szebbé maszkírozták a torták megjelenését, de nem voltak ehetőek. Műanyag, vagy éppen porcelán kiegészítők tették fel az i-re a pontot, s általában szép kinézet ide, bájos dekoráció oda, mindig ez okozta a legnagyobb csalódást. Mert olyan jó élmény leenni az egyes alkotóelemeket. Van abban valami különleges, hogy a díszítés sem kerülheti el a megízlelés élményét. Így duplán hasznodra válhat egy ilyen fogyasztásra nagyon is alkalmas dekorelem. Egyrészt ragyogóvá varázsolhatod a segítségével a tortádat, süteményedet, desszertkülönlegességedet, másrészt tovább fokozhatod, az amúgy is intenzív ízélményeket.

Ehető tortadíszekkel szebb az élet!

A cukorgyöngyök, vagy éppen a csokoládéból készült ékek egyaránt alkalmasak arra, hogy tortád tetején díszes őrséget álljanak. Olyan kompozíciókat hozhatsz létre a közreműködésükkel, amik téged képviselnek, amik a te stílusodat teszik kézzel foghatóvá. Így alakíthatod még személyesebbé adott esetben az ajándékodat. Nem elég, hogy a tortát is saját kezed munkájával teremted valóságossá, még a díszítés is téged dicsér. Dupla haszon, ez vitathatatlan. Ráadásul azzal, hogy ehető dekorelemeket alkalmazol kibővítheted az ízleléssel kapcsolatos érzékelések listáját. Ezek az apró részletek ugyanis végül egy kerek egészet alkotnak majd, ahol minden íznek, minden falatnak, minden textúrának megvan a maga helye, szerepe és jelentősége.