Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt. (MPL) csomag üzletága szállítja 2 munkanapon belül. Miután átadtuk a csomagot az MPL-nek e-mailt fogsz kapni a csomag azonosító számáról. Az üzenetben lévő azonosító segítségével nyomon tudod követni a csomag útját a posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon, illetve ez alapján tudják majd a postán is megkeresni.

 

Kézbesítési módok:

  • Házhoz kézbesítés:

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni az általad megadott címre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a telefonszámod feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyezteti veled második kézbesítés helyét és idejét. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen megadja azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig átveheted a csomagot.
Ennek díja:  1 kg-ig: 1.570,- Ft, 1 kg felett: 1.700,- Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén 0,- Ft.

  • Postán maradó kézbesítés:

Ebben az esetben az MPL az általad megadott mobilszámra, vagy e-mail címre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap lehet. Posta helyet a rendelés során választod ki, te magad. A küldemény átvétele, a posta nyitvatartási idejében lehetséges, egyes posták esetében hétvégén is.
Ennek díja: 1 kg-ig: 1.216,- Ft, 1 kg felett: 1.345,- Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén 0,- Ft.

  • Kézbesítés PostaPont átvételi helyekre:

Ilyen esetben szintén te választod ki a megrendelés során a PostaPont-ot, a megadott lehetőségek közül. Ez lehet MOL és Coop átvételi pont. Az MPL a mobilszámodra, vagy e-mail címedre üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap lehet. A csomag átvétele a MOL helyszínek esetén a hét minden napján, a Coop üzletek esetén hétfőtől-szombatig lehetséges.
Ennek díja: 1 kg-ig: 1.216,- Ft, 1 kg felett: 1.345,- Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén 0,- Ft.

  • Kézbesítés csomagautomatára:

Automatára címzett küldemény estén az MPL a mobilszámodra, vagy az e-mail címedre üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag utánvéttel került feladásra, az automatánál bankkártyával kell rendezned az utánvét összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik. Ha a csomagot 2 munkanapon belül nem tudod átvenni, azt beszállítják a postára. Ekkor SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kapsz, hogy a csomag mely postán került elhelyezésre, és azt 10 munkanapig veheted át.
Ennek díja: 1 kg-ig: 1.216,- Ft, 1 kg felett: 1.345,- Ft, 15.000 Ft feletti rendelés esetén 0,- Ft.

  • Személyes átvétel Budapesten:

Erre Budapest IX., XVII., és XX. kerületeiben van lehetőség, előre egyeztetett helyen és időpontban. Egyeztetés lehetséges telefonon, illetve e-mail-ben. Telefonszám: 06/20 423-3630,  E-mail: ugyfelszolgalat@cukissagok.hu
Ennek díja: 0,-Ft

 

A termékek csomagolása során, azokat a legnagyobb gondossággal csomagoljuk, hogy azok sértetlenül érkezzenek meg, de a szállítás során történt esetleges sérülésekért felelősséget vállalni nem tudunk, az minden esetben a vásárlót terheli! ELKÜLDÖTT, DE ÁT NEM VETT CSOMAG SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGE MINDEN ESETBEN A MEGRENDELŐT TERHELI !