Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Ostyavirágok, ostyalevelek

Rendezés:
Nézet:

Az ostyavirág olyan dekorációs elem, ami egyszersmind ehető élményt is kínál, a szemek gyönyörködtetésén kívül. Minőségi kivitelének köszönhetően varázslatos fizikai jegyekkel van megáldva. Valódi édenkertet csempészhetsz a tortádra, ezzel garantálva az exkluzív végeredményt. A felhasználás módja, azonban nagyban befolyásolja a díszítésed végső küllemét. Az ostyalappal ugyanis finoman kell bánnod ahhoz, hogy ne szenvedjen semmilyen, fizikai sérülést. Egyrészt könnyen törik, így aztán heves mozdulatok helyett válaszd inkább a megfontolt, aprólékos mozzanatokat. A másik lényeges kiegészítés, amit feltétlenül tudnod kell az ostyáról, és amire mindenképpen érdemes odafigyelned az az idő. Vagyis a gyakorlat nyelvére lefordítva korántsem mellékes, hogy a szervírozást megelőzően hány órával helyezed fel a díszítést. Ahogy az sem lényegtelen, hogy az adott torta milyen jellemvonásokkal bír: tejszínhabos, esetleg vajkrémes, fondanttal, vagy marcipánnal bevont stb.

Mindegyik felület más paraméterekkel rendelkezik, ami az ostyád szempontjából elsőbbséget élvez, ugyanis egészen különbözőek a tapadási feltételek. Amennyiben tejszínhabos műremeket készítettél úgy érdemes minél későbbre hagyni a végleges dekorálás felhelyezését. Az ostya ugyanis könnyedén elázik, ami azt jelenti, hogy elvesztheti textúráját, később formáját, színezését, alakját. A vajkrémes variációk már sokkal jobb alapot biztosítanak arra, hogy ostyavirágod kivirágozhasson. Akár 3-4 órával a szállítás, tálalás előtt elrendezheted a díszítő elemeket, nem fognak váratlan meglepetések érni. Végül, a bevont torták, legyen szó marcipános, vagy fondant variánsról a lehető legjobb fizikai körülményeket biztosítják a tökéletes, eredményes tapadáshoz, ráadásul állapotromlástól sem kell tartanod, mivel a bevonat lezárja a tortát. A jégzselé egy kitűnő anyag, amivel tovább fokozhatod az ostyalapodban rejlő, szabad szemmel is jól látható előnyöket. Ha a tortát is bekened vele, azaz az ostya alá is teszel belőle, akkor jobb tapadást garantálhatsz, ami a rögzítés oldaláról nézve óriási előny. Végül rákenve az ostyára egy kis zselét varázslatos csillogást biztosíthatsz, az alap ragyogás mellé.