Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A tortacsipke a díszítés királynője!

Ha eddig azt gondoltad, hogy a tortacsipke valójában kizárólag praktikus feladatokat tölt be, akkor itt az idő, hogy megismerd a másik oldalt, melyen a szépség, a királyi pompa kap teret. 

Nyilván kár lenne tagadni, hogy a torta alá szánt alap mennyire hasznos, és milyen sok pozitívuma ismert. Azon túl, hogy a műremeked mozgatását könnyebbé, egyszerűbbé varázsolhatod, még a szeletelés perceit is kívánatosabbá teheted. Sokan rettentően elbizonytalanodnak akkor, amikor a torta felszeletelése a cél. Állnak a kezükben a tortavágó késsel és teljesen kétségbe esve járják körbe a feladatot. A hezitálás érthető, hiszen a csodálatos torta egységében gyönyörű, de nem azért van, hogy szemmel falják fel.

A csipke ezen a kínos részen is átlendítheti a próbálkozókat, ugyanis jelenlétében minimálissá válhat a maszatolódás, kenődés lehetősége. A praktikumot erősíti az a tény is, hogy az alátétnek hála egyrészt spórolhatsz a tortadobozokon, már amennyiben hozzád vándorolnak vissza a szállításhoz alkalmazott eszközök. Másrészt a mosogatás mennyiségét is szinte a nullára redukálhatod, mivel a csipke megóvja a tortatartót, vagyis nem keni össze azt. Ugyanez elmondható akkor is, ha tányérra kerül az elkészített remekmű. Az nagyon lényeges, hogy amikor keresed a legjobb alternatívát, akkor nagy hangsúlyt fektess a pontos méretezésre. Olyan variáns a tökéletes, mely minden tekintetben tortádhoz lett igazítva. De mi történik akkor, ha nem hagyományos, kör alakú édességről van szó?

A kérdés teljesen jogos, de a pánik felesleges. A kínálatunkban ugyanis téglalap alakú variációkat is felfedezhetsz, tehát a hatlapos torta nem kell, hogy csipke nélkül árválkodjon a jövőben. A tortacsipke süteményed éke! Akár koronaként is tekinthetsz a csipkére, mely szépségével ténylegesen olyan hangulatot teremt, ami nehezen múlható felül. Ráadásul csavar a történetben, hogy ahogy fogy a torta, ahogy mind kevesebb marad a gasztro csodából, úgy tárulkozik fel teljes valójában a csipke, mely napról napra többet mutat magából, s ezzel újra és újra örömöt szerez az ünnepeltnek. Egyszóval lehet tortacsipke nélkül élni, alkotni, tortákat remekelni, csak nemes egyszerűséggel nem érdemes!

Tartalomhoz tartozó címkék: tortacsipke esztétikus tortacsipke