Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Tortacsipkék

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
170 mm átmérőjű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
686 Ft
Raktáron
210 mm átmérőjű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
877 Ft
Raktáron
260 mm átmérőjű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
1.107 Ft
Raktáron
Téglalap alakú 260x370 mm méretű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
1.761 Ft
Raktáron
320 mm átmérőjű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
1.294 Ft
Raktáron
360 mm átmérőjű papir tortacsipke. Egy csomag 100 db tortacsipkét tartalmaz.
1.618 Ft

A tortacsipke egyszerre esztétikus, és praktikus kellék. Olyan hatásosan ötvözi ezt a két területet, hogy nem lehet, s talán nem is érdemes éles határvonalat húzni közöttük. A sütemények megalkotása során hangsúlyos a szállítás milyensége, annak kivitelezése. És hogy ez hogy jön ide? Úgy, hogy a tortáid szinte követelik azt az alapot, amire ráhelyezheted őket. Nem mindegy tehát, hogy milyen papírra fekteted alkotásaidat. A csipkézett alternatíva egyik letagadhatatlan előnye, hogy csodálatosan szép. Úgy kandikálhat ki a tortád alól, hogy kiemeli kézműves desszerted szépségét, egyediségét. Pontosan ugyanezt a hatást érheted el akkor, amikor a dobozból kiemelve átrakod például egy tortatartóba. Úgy dobhatod fel, varázsolhatod különlegesebbé a minimálisabb díszítéssel büszkélkedő tortákat, hogy kihasználod a csipkézett alátétben rejlő, szabad szemmel is jól látható előnyöket. Ez, azonban csak a jéghegy csúcsa. A gyönyörű alátét segítségével nem kevés pénzt takaríthatsz meg. Hogy hogyan?

A tortadobozaidat kímélheted meg a maszatolódástól, azaz egy kellően stramm, strapabíró kivitelű darabot akár többször is felhasználhatsz. Nyilván erre csak akkor van lehetőséged, ha a szállítás kelléktára végül hozzád vándorol vissza. A torta felszelése, megkezdése nem egyszerű feladat. Kicsit mindenki tart tőle, mert senki sem akarja megbontani a szemmel is jól látható egységet. De a tortavágó késnek előbb-utóbb (és ha mennyein finomat készítettél, akkor előbb) bele kell vágnia az alkotásodba. Ha a szeletelésnél nincs a torta alatt semmi, akkor bizony könnyen maszatolás, kenődés lehet a próbálkozás vége. Ez bizony kifejezetten bosszantó pláne akkor, ha amúgy nagy becsben van tartva a desszert. A csipkézett alátét, azonban jó alapot biztosít a könnyed, stabil kiemeléshez, és nem engedi, hogy a frissen megkezdett tortaszelet leragadjon, letapadjon, azaz sérülést szenvedjen. A tortacsipke igazán királyi látványt nyújt. Amikor a szeletek fogyatkozásnak indulnak, akkor jut valóban főszerephez a díszes kellék, ami így folyamatosan szem elé kerülhet, hirdetve ékes bájait. Ezért is érdemes minőségi, és ízlésednek tetsző alternatívát preferálnod.