Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Cukor, csokoládé díszek

Cukorból, csokoládéból készült ehető dekorációk, torták, sütemények díszítésére.
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Cukorhab barackvirág torta és sütemény dekoráció.
21 Ft
Raktáron
Ezüst színű,  5 mm átmérőjű cukorgyöngy dekoráció. Kiszerelés: 200 g
1.545 Ft
Raktáron
Arany színű,  4 mm átmérőjű cukorgyöngy dekoráció. Kiszerelés: 200 g
1.657 Ft
Előrendelhető
Színes confetti korongok. 200 g
1.695 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, lila színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, piros színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, narancssárga színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, zöld színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, kék színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, sárga színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, rózsaszínben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, fekete színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, fehér színben. 200 g
2.100 Ft
Előrendelhető
Gyöngycukor, ezüst színben. 200 g
2.100 Ft
Raktáron
Dekorgyöngy, multicolor. 7 mm, 200 g/doboz
1.676 Ft
Előrendelhető
Dekorgyöngy, multicolor. 7 mm, 1 kg/doboz
9.925 Ft
Előrendelhető
Színes confetti csillagok. 200 g
1.695 Ft

A csokoládé díszek méltán örvendenek óriási népszerűségnek a tortadekorok világában. Az egyik legpozitívabb tulajdonságuk szabad szemmel is jól látható szépségük. Ma már olyan motívumokat, mintákat, és alakokat tudnak önteni a mesterek, csokoládé felhasználásával, hogy szinte csak a képzelet szabhat határt a megvalósításnak. De kár lenne véka alá rejteni legnagyobb előnyüket, vagyis, hogy ehetőek. Nem elég, hogy a segítségükkel varázslatos műremekeket hozhatsz létre, még további desszertélménnyel tetézheted az amúgy is markáns kulináris ízutazást. Az ünnepeltek sokszor inkább elteszik emlékbe az ékesítésre szánt kellékeket. Ez akkor viszonylag egyszerű feladat, ha el nem fogyasztható kiegészítőről van szó. Ám a csokiból készített finomságok ritka esetben élik túl magát a tortát. Gyakorlatilag bármilyen ízvilághoz társíthatóak. A csokoládé édessége, karaktere mindenhez passzol: a vajkrémes, a tejszínhabos, a bevont vagy éppen könnyeden gyümölcsös variációk meghálálják a jelenlétét. Óriási előnye a praktikusságot szem előtt tartva, hogy nem tapad, ragad, és nedvesség hatására sem veszíti el formáját, textúráját.

Kizárólag hőhatás tudna kárt tenni a csoki alapú díszekben, de nyilván az a tortát magát se hagyná érintetlenül. Mivel nem tudnak átázni, megsérülni a dekorelemek, így bátran felhelyezheted őket a szervírozást megelőző néhány órában. Az ostyákkal ellentétben itt esélytelen, hogy minőségi romlást tapasztalj. A csokoládé díszek édes mámort ígérnek! Természetesen a törékenységgel számolnod kell. Erőteljes mozdulatok helyett az óvatos mozzanatok a kifizetődőbbek. A legjobb, ha biztosra mész, kockáztatással ugyanis sokat veszíthetsz. Nincs annál dühítőbb, mint amikor az utolsó simításoknál egy óvatlan pillanatban eltörik a dédelgetett díszítés. A különböző mintájú, formájú csokoládés ékek bármilyen ünnepre varázslatos fénybe vonhatják tortáidat. Gyakorlatilag az is mellékes, hogy milyen típusú desszertet álmodsz meg, ilyen dekorelemekkel csak pozitív végeredményben reménykedhetsz. A minőségi csokiból készülő dekoráció azon túl, hogy csodálatosan szép, határozottan finom, amit a meglepett felek kivétel nélkül mindig elégedettséggel értékelnek.