Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Te itt jársz: Kezdőlap >

Gera

Gera

A Gera Marcipán 1991-ben alakult, családi vállalkozásként. A Gera Marcipán márkáról alkotott kép egyszerű, de színes, bájos, élettel teli, mosolygós és persze finom. Kezdetben saját készítésű marcipán felhasználásával készítették termékeiket, azonban hosszú idő után egy váltást követően, a nagynevű, német marcipán gyártó cég megkeresésére, 2002-től a Lübeca marcipán mellett döntöttek. A Lübeca marcipánt bátran mondhatjuk Európa legjobb minőségű, legfinomabb marcipánjának. Remek állaga, kiváló íze, aromája nagyszerűen illik kézzel formázott termékeikhez.

Díszeikhez háromféle marcipánt használnak:

- Egy 52%-os mandula tartalmú, főzött Lübeca marcipánt, melyet cukorral hígítva érik el az itthon háromszoros marcipán masszának nevezett minőséget, mely hozzávetőleg 26%-os mandulatartalomnak felel meg.
- Egy már eredetileg 26%-os mandula tartalmú, főzött Lübeca marcipánt, mely az általuk kikevert előzőhöz képest kissé eltérő állagot produkál, ami egyes termékeik formázásához elengedhetetlen.
- És egy máig általuk, hideg úton készített marcipán, egy cukrosabb keverék, amelyet tortákra helyezhető marcipán táblákhoz használnak. Háromszoros marcipánjaik natúr, bézs színe és jellegzetesen mandulás illata bizonyítja a magas mandula tartalmat. 

Figuráik és egyéb tortadíszeik a szárítás folyamán sajnos elvesztik ezt a finom illatot, azonban a minőség és íz garantált. Termékeik teljes mértékben kézzel készülnek, a legnagyobb odafigyeléssel.

Rendezés:
Nézet:
Pillanatnyi készlethiány
Kézműves marcipán.
2.676 Ft